Schoolfotos.eu
Welkom bij op de bestel site van www.schoolfotos.eu.
Veel plezier met het uitzoeken van de foto's van uw zoon(zonen) of dochter(s).

Ontspannen portretten tegen scherpe prijzen

 

Wat is leuker dan elk jaar een portret te laten maken van uw leerlingen. Leerlingen, hun ouders, opa's en oma's en andere familieleden waarderen deze foto's zeer. Zie hoe ze veranderen. 'Kijk, zo kwam hij in de eerste klas binnen, en dit is 'm nu'. Beelden die later onbetaalbaar zijn.


 

Vlotte afwikkeling

 

Onbetaalbaar is Foto Stefan Prinssen zeker niet. Dankzij onze ruime ervaring met schoolfotografie voelen leerlingen van welke leeftijd dan ook zich snel op het gemak voor de camera. Met inzet van de juiste, professionele apparatuur zorgen wij op locatie, met uw medewerking op organisatorisch gebied, voor vlotte fotosessies. Dat vindt u terug in onze prijzen, die afhankelijk zijn van uw wensen. Wij hebben diverse maatpakketten die aansluiten bij de meest voorkomende wensen. Een voorbeeld is een kleurenportret van elke leerling op het formaat 13 x 18 cm, met acht pasfotootjes plus nog eens twee foto's van 6 x 7 cm en een groepsfoto met de naam van de school en het jaartal.

 

 

 

Vakfotografie

Als u geinteresseerd bent in wat Stefan Prinssen nog meer doet als professionele fotograaf dan kunt u een kijkje nemen op www.fotosp.nl/

 

Naast schoolfotograaf maakt Stefan fotoreportages van bruiloften, bedrijfsreportages en studioproducties. Voorbeelden hiervan kunt u bekijken in zijn online portfolio.